Aangepaste voorzorgsmaatregelen

Sinds de sluiting van onze winkels half maart vanwege het coronavirus zijn onze winkels inmiddels alweer enige tijd open. Een aantal winkels nog met aangepaste openingstijden en een aantal winkels

lees meer

Opening nieuwe Kringloper Weesp

Met veel trots is vanmorgen de nieuwe Kringloper in Weesp geopend! De afgelopen maanden hebben alle teams van de Kringloper vestigingen (Naarden, Almere, Weesp en Hilversum) hard gewerkt om het

lees meer

Opening nieuwe winkel Weesp

Eindelijk is het zover! Onze nieuwe winkel in Weesp is bijna klaar om open te gaan! Wekenlang hebben onze medewerkers enthousiast gewerkt om er een prachtige winkel van te maken.

lees meer
IMG_1148

De Kringloper Naarden gaat open

Enige weken geleden hebben wij onze Kringlopers voor u als klant gesloten. We weten allemaal waarom. De medewerkers die dat konden en wilden (wanneer ze gezond en in staat waren), hebben achter de schermen doorgewerkt.

Op dit moment merken we echter dat een aantal verplicht thuiszittende collega’s hun structuur verliezen. Een van de functies van Tomingroep als bedrijf is het bieden van werk, structuur en diverse leermogelijkheden. Dit realiseren we met behulp van de diverse disciplines binnen Tomingroep, onder begeleiding van een aantal leidinggevenden. Om als bedrijf op een gebalanceerde wijze om te gaan met de huidige situatie, hebben wij na overleg besloten om heel voorzichtig een test te gaan doen. Hiermee brengen we op een gedoseerde wijze weer enigszins structuur aan in het leven van (een deel van) onze medewerkers.

Ons plan is als volgt: Kringloper Naarden zal met inachtneming van de RIVM maatregelen die we overal communiceren, voorzichtig haar deuren openen. Met een team dat kan, wil en gezond is, (helaas geldt dit niet voor onze risicogroep!) zullen wij u als klant in kleine hoeveelheden opnieuw gaan ontmoeten.

Uiteraard kunnen wij dit alleen volhouden als u ons helpt deze proef te laten slagen.

Wij heten u van harte welkom in Kringloper Naarden.

Openingstijden:
Maandag 12.00 – 17.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.00 uur

Let op!! Op dit moment laten we helaas nog geen kinderen toe in de winkel.

Leest u voor uw bezoek alstublieft onze voorzorgsmaatregelen door op onderstaande link te klikken.  

Voorzorgsmaatregelen Kringloper Naarden

 

Team De Kringloper 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn