Nieuw pand in Weesp

Velen van jullie zullen nog niet bekend zijn met het feit dat wij net voor de coronacrisis het contract tekenden voor de verplaatsing van onze Kringloper Weesp naar een ander

lees meer
IMG_1148

De Kringloper Naarden gaat open

Enige weken geleden hebben wij onze Kringlopers voor u als klant gesloten. We weten allemaal waarom. De medewerkers die dat konden en wilden (wanneer ze gezond en in staat waren), hebben achter de schermen doorgewerkt.

Op dit moment merken we echter dat een aantal verplicht thuiszittende collega’s hun structuur verliezen. Een van de functies van Tomingroep als bedrijf is het bieden van werk, structuur en diverse leermogelijkheden. Dit realiseren we met behulp van de diverse disciplines binnen Tomingroep, onder begeleiding van een aantal leidinggevenden. Om als bedrijf op een gebalanceerde wijze om te gaan met de huidige situatie, hebben wij na overleg besloten om heel voorzichtig een test te gaan doen. Hiermee brengen we op een gedoseerde wijze weer enigszins structuur aan in het leven van (een deel van) onze medewerkers.

Ons plan is als volgt: Kringloper Naarden zal aankomende dinsdag 14 april, met inachtneming van de RIVM maatregelen die we overal communiceren, voorzichtig haar deuren openen. Met een team dat kan, wil en gezond is, (helaas geldt dit niet voor onze risicogroep!) zullen wij u als klant in kleine hoeveelheden opnieuw gaan ontmoeten.

Uiteraard kunnen wij dit alleen volhouden als u ons helpt deze proef te laten slagen.

Wij heten u vanaf dinsdag 14 april van harte welkom in Kringloper Naarden.

Openingstijden:
Maandag 12.00 – 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Op zaterdag is de winkel gesloten maar kunt u wel met uw inbreng bij ons terecht van 10.00 tot 16.00 uur

Let op!! Op dit moment laten we helaas nog geen kinderen toe in de winkel.

Leest u voor uw bezoek alstublieft onze voorzorgsmaatregelen door op onderstaande link te klikken.  

Voorzorgsmaatregelen Kringloper Naarden

Team De Kringloper 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn