Aangepaste voorzorgsmaatregelen

Sinds de sluiting van onze winkels half maart vanwege het coronavirus zijn onze winkels inmiddels alweer enige tijd open. Een aantal winkels nog met aangepaste openingstijden en een aantal winkels

lees meer

Opening nieuwe Kringloper Weesp

Met veel trots is vanmorgen de nieuwe Kringloper in Weesp geopend! De afgelopen maanden hebben alle teams van de Kringloper vestigingen (Naarden, Almere, Weesp en Hilversum) hard gewerkt om het

lees meer

Opening nieuwe winkel Weesp

Eindelijk is het zover! Onze nieuwe winkel in Weesp is bijna klaar om open te gaan! Wekenlang hebben onze medewerkers enthousiast gewerkt om er een prachtige winkel van te maken.

lees meer
adult-book-store-bookcase-279222

De Kringloper Weesp opent haar deuren!

Zoals jullie in een eerder nieuwsbericht hebben kunnen lezen gaat De Kringloper Weesp in september verhuizen naar een prachtig pand aan de Nieuwstad. Onze medewerkers zijn al druk bezig om er een mooie winkel van te maken!

Maar voor nu gaan we eerst weer lekker open in ons huidige pand! Na een geslaagde test bij onze Kringloper winkels in Naarden en Hilversum openen we vanaf dinsdag 12 mei ook de deuren van onze Kringloper winkel in Weesp.

Met een team dat kan, wil en gezond is zullen wij u als klant in kleine hoeveelheden opnieuw gaan ontmoeten. Uiteraard met inachtneming van de RIVM maatregelen die we overal communiceren.

Openingstijden:

Winkel: maandag 11.00 – 17.00 uur, dinsdag t/m zaterdag 10.00 -17.00 uur 

Inbreng: maandag t/m zaterdag 09.30 – 16.30 uur

Alleen kleingoed en kleding. Graag buiten in de kooi plaatsen.

 

Let op! Op dit moment laten wij helaas nog geen kinderen toe en kunnen we maximaal 10 klanten tegelijk toe laten in onze winkel.

 

Wij verzoeken u voor uw bezoek onze voorzorgsmaatregelen zorgvuldig door te lezen. Onder de foto vindt u de link naar de voorzorgsmaatregelen.

Voorzorgsmaatregelen Kringloper Weesp

 

Uiteraard kunnen wij dit alleen volhouden als u ons helpt deze proef te laten slagen.

 

 

Wij heten u van harte welkom in onze winkel!

 

Team De Kringloper Weesp

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn