Nieuw pand in Weesp

Velen van jullie zullen nog niet bekend zijn met het feit dat wij net voor de coronacrisis het contract tekenden voor de verplaatsing van onze Kringloper Weesp naar een ander

lees meer
adult-book-store-bookcase-279222

De Kringloper Weesp opent haar deuren!

Zoals jullie in een eerder nieuwsbericht hebben kunnen lezen gaat De Kringloper Weesp in september verhuizen naar een prachtig pand aan de Nieuwstad. Onze medewerkers zijn al druk bezig om er een mooie winkel van te maken!

Maar voor nu gaan we eerst weer lekker open in ons huidige pand! Na een geslaagde test bij onze Kringloper winkels in Naarden en Hilversum openen we vanaf dinsdag 12 mei ook de deuren van onze Kringloper winkel in Weesp.

Met een team dat kan, wil en gezond is zullen wij u als klant in kleine hoeveelheden opnieuw gaan ontmoeten. Uiteraard met inachtneming van de RIVM maatregelen die we overal communiceren.

Openingstijden:

Winkel: maandag t/m vrijdag 11.00 – 17.00 uur, vrijdag en zaterdag gesloten

Inbreng: maandag t/m vrijdag 09.30 – 16.30 uur, zaterdag gesloten

Alleen kleingoed en kleding. Graag buiten in de kooi plaatsen.

 

Let op! Op dit moment laten wij helaas nog geen kinderen toe en kunnen we maximaal 10 klanten tegelijk toe laten in onze winkel.

 

Wij verzoeken u voor uw bezoek onze voorzorgsmaatregelen zorgvuldig door te lezen. Onder de foto vindt u de link naar de voorzorgsmaatregelen.

Voorzorgsmaatregelen Kringloper Weesp

 

Uiteraard kunnen wij dit alleen volhouden als u ons helpt deze proef te laten slagen.

 

 

Wij heten u van harte welkom in onze winkel!

 

Team De Kringloper Weesp

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn