50% korting op alles!

In verband met de aankomende verhuizing van de Kringloper in Weesp, shop je daar de komende week met korting. Van donderdag 2 juli tot en met dinsdag 7 juli krijg

lees meer

Nieuwe locatie Kringloper Weesp

Ondanks alle perikelen de afgelopen maanden, hebben onze collega’s van de Kringlopers niet stilgezeten. Zo ook in Weesp, waar er al maanden hard wordt gewerkt op een nieuwe locatie! De

lees meer
white-and-green-interior-CHD45MJ Copy

En natuurlijk gaat ook De Kringloper Almere weer open!

Na een geslaagde test fase bij de Kringloper winkels in Hilversum en Naarden gaat ook onze winkel in Almere haar deuren openen!

Vanaf dinsdag 12 mei zijn jullie weer welkom in onze winkel die er helemaal klaar voor is. We hebben de afgelopen weken hard gewerkt in de winkel en door de grote hoeveelheden inbreng staat de winkel vol met leuke spullen!

Met een team dat kan, wil en gezond is zullen wij u als klant in kleine hoeveelheden opnieuw gaan ontmoeten. Uiteraard met inachtneming van de RIVM maatregelen die we overal communiceren.

Openingstijden:

Winkel: maandag t/m zaterdag 10.30 – 17.30 uur, zaterdag 10.00 – 17.30 uur

Inbreng: maandag t/m zaterdag 09.30 – 17.30 uur

 

Let op! Op dit moment laten wij helaas nog geen kinderen toe en kunnen we maximaal 30 klanten tegelijk toe laten in onze winkel.

Wij verzoeken u voor uw bezoek onze voorzorgsmaatregelen zorgvuldig door te lezen. Onder de foto vindt u de link naar de voorzorgsmaatregelen.

Voorzorgsmaatregelen Kringloper Almere

Er zijn wat minder medewerkers op de vloer dan u gewend bent want die werken veelal achter de schermen maar degene die er zijn staan volledig tot uw beschikking!

 

Uiteraard kunnen wij dit alleen volhouden als u ons helpt deze proef te laten slagen.

 

Wij heten u van harte welkom in onze winkel! Wij hebben er enorm veel zin in!

 

 

Team De Kringloper Almere

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn