Aangepaste voorzorgsmaatregelen

Sinds de sluiting van onze winkels half maart vanwege het coronavirus zijn onze winkels inmiddels alweer enige tijd open. Een aantal winkels nog met aangepaste openingstijden en een aantal winkels

lees meer

Opening nieuwe Kringloper Weesp

Met veel trots is vanmorgen de nieuwe Kringloper in Weesp geopend! De afgelopen maanden hebben alle teams van de Kringloper vestigingen (Naarden, Almere, Weesp en Hilversum) hard gewerkt om het

lees meer

Opening nieuwe winkel Weesp

Eindelijk is het zover! Onze nieuwe winkel in Weesp is bijna klaar om open te gaan! Wekenlang hebben onze medewerkers enthousiast gewerkt om er een prachtige winkel van te maken.

lees meer
WhatsApp Image 2020-04-23 at 10.14.21

Nieuw pand in Weesp

Velen van jullie zullen nog niet bekend zijn met het feit dat wij net voor de coronacrisis het contract tekenden voor de verplaatsing van onze Kringloper Weesp naar een ander pand! Vanaf september 2020 zullen wij definitief gevestigd zijn aan de Nieuwstad in Weesp.

Het bijzondere is dat de achterkant van onze nieuwe winkel aan de overkant van onze huidige vestiging ligt. De voorzijde kijkt op de gracht, een geweldig uitzicht. Het pand is redelijk nieuw, mooi licht, ligt gunstig gelegen en is 100 m2 groter dan onze huidige vestiging. We verwachten er veel van.. Weesp is een voorstad van Amsterdam en er wordt op dit moment flink gebouwd. Alles bij elkaar genomen worden we allemaal blij met het komende vooruitzicht van de op handen zijnde verhuizing.

Met man en macht werken we achter de schermen om de winkel klaar te maken voor ‘vulling’. Onze collega’s van de Technische Dienst hebben de eerste belangrijke aanpassingen gedaan en de zogenaamde contouren van Weesp Nieuwstad neergezet.

Op dit moment is er een klein team, bestaande uit handige jongens uit de diverse kringloopfilialen aan de slag om al het schilderwerk te doen. Daarnaast zijn er nog wat lastige klusjes, als het verwijderen van grote plekken stickerlijm en tapijtlijmresten,  die met veel geduld worden uitgevoerd. Marja van Herwaarden houdt een oogje in het zeil en voorziet de jongens van koffie en thee. Alles uiteraard op gepaste afstand in verband met corona.

Wat zijn we blij met de creativiteit en flexibiliteit van onze retailmedewerkers. Nog even en een ander creatief team kan aan de slag om de sorteerruimte in te delen, de logistieke route uit te stippelen, de stellingen op de bouwen en de hele verdere winkel om te bouwen tot de meest aantrekkelijke winkel van Weesp.

We gaan ervoor!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn