De Kringloper Naarden

Een ongekend grote kringloopwinkel met maar liefst twee verdiepingen winkelplezier en een enorm scala aan artikelen.

Een leuke, eigentijds ingerichte kringloopwinkel met een ruim opgezette kledingafdeling met voor ieder wat wils. De winkel bestaat uit twee grote verdiepingen met een uitgebreid assortiment. Neem tijdens het struinen even een pauze in onze koffiehoek en geniet van een lekker hapje of drankje van onze lunchkaart.

Voor de auto of fiets is er voor de deur voldoende gratis parkeergelegenheid. Liever met de bus? Bij de bushalte voor de deur stoppen bussen 110, 209 en 210. 

Regelmatig organiseren wij leuke activiteiten zoals de jaarlijkse veiling, brocante dagen en nog veel meer. Wil je op de hoogte blijven van al onze acties en activiteiten? Volg dan onze Facebookpagina. 

Deze winkel is zeker een bezoekje waard!

Je bent van harte welkom!

vtwonen: Achter de schermen bij De Kringloper

Weer een leuk artikel van vtwonen waarin onze collega’s Irene, Mariette en Mohammed uitleggen hoe het er aan toe gaat achter de schermen bij De Kringloper!  https://www.vtwonen.nl/wooninspiratie/tweedekans/achter-de-schermen-bij-een-kringloopwinkel-soms-krijgen-we-iets-binnen-wat-we-voor-duizenden-euros-kunnen-verkopen/

lees meer

De Kringloper Naarden in vtwonen

Vtwonen is in 2023 gestart met een nieuwe rubriek: ‘Tweede kans’. Hierin zoekt styliste Fietje in de kringloopwinkel naar tweedehands schatten die ze met DIY’en (doe-het-zelf) helemaal naar wens maakt. In haar zoektocht

lees meer