Shoppen op afspraak!

Tijdens de persconferentie van dinsdag 23 februari jl. is bekend gemaakt dat we vanaf woensdag 3 maart klanten mogen ontvangen voor shoppen op afspraak. Het liefst hadden wij jullie allemaal

lees meer

Winkel sluiting

Helaas is tijdens de persconferentie van dinsdag 12 januari jl. duidelijk geworden dat de lockdown in Nederland met drie weken is verlengd. Dit houdt in dat wij in ieder geval

lees meer
Telefoon

Ook bij De Kringloper wordt bestellen en afhalen mogelijk!

Vanaf woensdag 10 februari mogen wij open voor het afhalen van bestellingen.

Nu hebben wij natuurlijk geen standaard assortiment en komen onze klanten juist graag lekker bij ons snuffelen… Helaas is dat voorlopig nog niet mogelijk.

Wat we wel kunnen én gaan doen is een gedeelte van ons assortiment aanbieden via Facebook! Al onze winkels hebben een eigen Facebook pagina waarop ze hun eigen goederen zullen aanbieden. Bij het Facebook bericht staat een telefoonnummer waar u naar kunt bellen of een whatsapp bericht kunt sturen voor informatie over het artikel. Via whatsapp of telefonisch kunt u het artikel ook gelijk reserveren en een ophaal afspraak maken.

Het afhalen gebeurt veilig, buiten de winkel. U kunt alleen met PIN betalen.

 

Ziet u iets leuks in onze etalages? Dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met de winkel voor informatie en een ophaal afspraak.

Heeft u ideeën? Artikelen die u graag wilt zien op Facebook? Laat het ons weten!

 

Op de locatie pagina’s vindt u de link naar de betreffende Facebook pagina.

 

Team De Kringloper

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn