Ophaalservice weer gestart

Sinds 16 maart mogen wij weer meer klanten (op afspraak) ontvangen in onze winkels. En dat vinden wij fijn! Het is geweldig om alle enthousiaste klanten weer in onze winkels

lees meer

Shoppen op afspraak!

Goed nieuws! We mogen meer klanten ontvangen voor shoppen op afspraak. Vanaf vandaag mogen we één klant per 25m2 in de winkel toe laten en dit betekent dus dat we

lees meer
Telefoon

Ook bij De Kringloper wordt bestellen en afhalen mogelijk!

Vanaf woensdag 10 februari mogen wij open voor het afhalen van bestellingen.

Nu hebben wij natuurlijk geen standaard assortiment en komen onze klanten juist graag lekker bij ons snuffelen… Helaas is dat voorlopig nog niet mogelijk.

Wat we wel kunnen én gaan doen is een gedeelte van ons assortiment aanbieden via Facebook! Al onze winkels hebben een eigen Facebook pagina waarop ze hun eigen goederen zullen aanbieden. Bij het Facebook bericht staat een telefoonnummer waar u naar kunt bellen of een whatsapp bericht kunt sturen voor informatie over het artikel. Via whatsapp of telefonisch kunt u het artikel ook gelijk reserveren en een ophaal afspraak maken.

Het afhalen gebeurt veilig, buiten de winkel. U kunt alleen met PIN betalen.

 

Ziet u iets leuks in onze etalages? Dan kunt u uiteraard ook contact opnemen met de winkel voor informatie en een ophaal afspraak.

Heeft u ideeën? Artikelen die u graag wilt zien op Facebook? Laat het ons weten!

 

Op de locatie pagina’s vindt u de link naar de betreffende Facebook pagina.

 

Team De Kringloper

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn