Aangepaste voorzorgsmaatregelen

Sinds de sluiting van onze winkels half maart vanwege het coronavirus zijn onze winkels inmiddels alweer enige tijd open. Een aantal winkels nog met aangepaste openingstijden en een aantal winkels

lees meer

Opening nieuwe Kringloper Weesp

Met veel trots is vanmorgen de nieuwe Kringloper in Weesp geopend! De afgelopen maanden hebben alle teams van de Kringloper vestigingen (Naarden, Almere, Weesp en Hilversum) hard gewerkt om het

lees meer

Opening nieuwe winkel Weesp

Eindelijk is het zover! Onze nieuwe winkel in Weesp is bijna klaar om open te gaan! Wekenlang hebben onze medewerkers enthousiast gewerkt om er een prachtige winkel van te maken.

lees meer
1c98c958-f7f7-d26c-87a6-89f2466361b9

Winkels gesloten in verband met Coronavirus

In verband met de nieuwe maatregelen van het RIVM, tegen de verspreiding van het corona virus, zijn wij helaas genoodzaakt de winkels te sluiten.

Uw inbreng is nog steeds welkom, deze kan u achterlaten voor de deur van het inname-punt van de winkel. Graag geen spullen voor de ingang van de winkel zelf achterlaten.

De openingstijden voor de inbreng zijn:
De Kringloper Almere maandag t/m vrij vrijdag 09.30 – 16.30 uur
De Kringloper Hilversum maandag t/m vrijdag 09.30 – 16.30 uur
De Kringloper Naarden maandag t/m vrijdag 09.30 – 16.30 uur en zaterdag 10.00 – 16.00 uur
De Kringloper Weesp gesloten

Let op! Op Goede Vrijdag (10 april) is de inbreng bij al onze winkels gesloten!

Helaas is het op dit moment ook niet mogelijk om gebruik te maken van onze inboedelservice. Wij hopen u hiermee vanaf 1 juni weer van dienst te kunnen zijn. 

Per dag zullen wij opnieuw bekijken of de winkels weer open kunnen. We hanteren hierbij de richtlijnen en adviezen van het RIVM.

We hopen u snel weer te kunnen verwelkomen in een van onze winkels!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn