Save the dates!

De planning van ons filiaal in Almere is rond. Er is veel vraag naar dus we delen de data alvast met u! Op 16 oktober starten we met de kerst!

lees meer

vtwonen: Achter de schermen bij De Kringloper

Weer een leuk artikel van vtwonen waarin onze collega’s Irene, Mariette en Mohammed uitleggen hoe het er aan toe gaat achter de schermen bij De Kringloper!  https://www.vtwonen.nl/wooninspiratie/tweedekans/achter-de-schermen-bij-een-kringloopwinkel-soms-krijgen-we-iets-binnen-wat-we-voor-duizenden-euros-kunnen-verkopen/

lees meer
20220303-Hilversum-InzamelingOekraine-AnitaVoorhaar

Kringloopwinkels aan de slag voor Oekraïne

Met vereende krachten hebben onze kringloopwinkels een vrachtwagen vol met goederen afgeleverd voor een transport naar Oekraïne. Een verzameling van dikke truien, matjes, winterjassen, dekens en knuffels. Bij De Kringloper Almere is, in overleg met de medewerkers, het fooiengeld gespendeerd aan paracetamol en tandpasta. Ook hebben alle winkels ingebrachte flessen douchegel, shampoo en andere onaangebroken persoonlijke verzorgingsmiddelen meegegeven. Kortom alles wat nu nodig is voor opvang van vluchtelingen die na een angstige koude reis bij de grens aankomen. 

Op 5 maart vertrokken vrachtwagens vol goederen richting de grenzen van het land in oorlog. Onze collega’s zijn gemotiveerd om een steentje bij te dragen en zijn naar eigen zeggen klaar voor de volgende actie.    

Facebook
Twitter
LinkedIn