Ophalen en inbrengen van goederen

Heb je oude spullen die nog bruikbaar zijn? De Kringloper wil ze graag hebben! Je kan spullen inbrengen bij één van onze locaties of een gratis afspraak maken met onze ophaaldienst. De chauffeur beoordeelt op locatie of de spullen schoon, heel/compleet en verkoopbaar zijn. 

Voor het maken van een afspraak kun je op onderstaande button klikken en/of bellen naar 0900 899 81 80 (8:30 t/m 17:00 uur).

Inbrengen goederen

Bij De Kringloper zijn we blij met je overtollige spullen.
Wat bij jou al jaren in de schuur staat, daar kan een ander heel blij mee zijn!

Welke spullen kun je bij ons kwijt?

kleding

glaswerk

curiosa

kunst

servies

keukengerei

boeken

cd's

meubels

bedden

witgoed

AV-app.

onderdelen

tuinmeubels

kerstdeco

Let op: grote donkere eiken meubelen nemen wij helaas niet mee. Deze spullen kunnen niet door ons gedemonteerd worden.

Tijdens de openingstijden ben je altijd van harte welkom bij één van onze filialen.

Je kunt ook terecht bij een van de vier scheidingsstations van het GAD Gooi- en Vechtstreek waar wij speciale containers hebben staan die wij regelmatig legen. Voor de locaties en openingstijden kun je terecht op www.gad.nl.

Inboedel Totaal Service

Je kunt ook terecht bij ons voor het ophalen van een complete inboedel.

Het ophalen van een inboedel kost meestal veel tijd, mankracht en geld.
Daarom maken wij van tevoren een kijkafspraak want het kosteloos leeghalen van een ruimte kunnen wij alleen doen als er ook genoeg verkoopbare spullen worden aangeboden.

Wij selecteren van te voren (tijdens de kijkafspraak) wat wel in de winkel verkocht kan worden en de rest zullen wij naar een scheidingsstation brengen.

Als je veel herbruikbare goederen hebt hoef je niet/minder te betalen. Als er veel onbruikbare goederen zijn (die we moeten afvoeren naar de afvalstoffendienst) dan zal de factuur hoger zijn.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen op het telefoonnummer 0900 899 81 80.