De Kringloper Almere

Met een oppervlakte van maar liefst 4.200 m² behoort De Kringloper Almere tot de grootste kringloopwinkels van Europa. De winkel telt maar liefst 3 verdiepingen met voor elk wat wils!

Wij zijn er voor klanten met de kleine beurs en werken samen met diverse initiatieven binnen de stad om deze doelgroep te helpen. Ook zijn we er voor de funshopper. Het echt schatzoeken in de kringloopwinkel blijft populair. Onze grote kracht is de diversiteit in artikelen in verschillende prijscategorieën. We verrassen onze klanten graag. Dat doen we door een vaak wisselende presentatie en snelle roulatie van goederen in onze winkel.

Wist je dat al ons serviesgoed eerst wordt gewassen voordat het de winkel in gaat? Alle andere spullen worden uitvoerig getest en nagekeken want wij willen alleen het beste voor onze klanten!

Coffee Corner
In onze Coffee Corner kun je genieten van de lekkerste koffie, thee, sapjes en vers bereide broodjes. Al onze soepen worden ambachtelijk bereid. Dagelijks geopend tussen 10.00 en 16.30 uur. 

Verantwoord ondernemen
Ook werken we graag en veel samen met de diverse initiatieven binnen Almere op het gebied van milieu en recycling. Samen zorgen we voor bewustwording en bouwen we aan een nog groenere stad. We zijn creatief! Heb je ideeën hierover of werk je hier graag aan mee? Dan horen we dat graag! 

Je bent van harte welkom
De Kringloper in Almere beschikt over een ruime, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein en een personenlift voor minder validen.

Kom je liever met de bus? Bushalte Almere Stad, Kruidenwijk West (bus M3 en M6) bevindt zich op zo’n 13 minuten lopen.

Kerst shoppen!

Wist u dat u nu al kunt kerstshoppen in onze winkels?! Ook dit jaar organiseren wij geen grote kerstmarkt. Maar we hebben natuurlijk wel heel veel kerstartikelen! U kunt nu

lees meer