De Kringloper Hilversum

Op slechts enkele minuten van station Hilversum Centraal en het Hilversumse winkelcentrum, vind je deze sfeervol ingerichte winkel. Het adres waar je eindeloos kunt speuren naar schatten, groot en klein!

De Kringloper in Hilversum vind je langs het spoor, op zo’n 7 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Voor de deur is er gratis parkeergelegenheid, evenals verderop in de straat. Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor het stallen van fietsen.

De winkel bestaat uit twee verdiepingen: de begane grond en de kelder. Op de begane grond vind je de grotere meubels, boeken, servies en speelgoed. In de kelder is ons ruime assortiment kleding, schoenen en sieraden te vinden.  Ook witgoed en elektronica vind je in de kelder.

Regelmatig voeren wij kortingsacties op productgroepen in de winkel. Houdt daarom onze Facebookpagina en de website in de gaten, zodat je geen enkele aanbieding hoeft te missen.

Kortom, reden genoeg om eens langs te komen!

Je bent van harte welkom!

 • Noorderweg 96A, 1221 AB Hilversum
 • (035) 642 47 21
 • info@dekringloper.nl
 • Onze winkel in Hilversum is (beperkt) open. Leest u voor uw bezoek zorgvuldig de voorzorgsmaatregelen bij ons nieuwsbericht over de opening van onze winkel.

  Winkel: maandag 11.00 - 17.00 uur
  dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.00 uur
  zaterdag 09.30 - 16.30 uur
  Inbreng: maandag t/m zaterdag 09.30 – 16.30 uur
 • Gratis ophaalservice tel. 0900 899 81 80

Aangepaste voorzorgsmaatregelen

Sinds de sluiting van onze winkels half maart vanwege het coronavirus zijn onze winkels inmiddels alweer enige tijd open. Een aantal winkels nog met aangepaste openingstijden en een aantal winkels

lees meer