De Kringloper Hilversum

Op slechts enkele minuten van station Hilversum Centraal en het Hilversumse winkelcentrum, vind je deze sfeervol ingerichte winkel. Het adres waar je eindeloos kunt speuren naar schatten, groot en klein!

De Kringloper in Hilversum vind je langs het spoor, op zo’n 7 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Voor de deur is er gratis parkeergelegenheid, evenals verderop in de straat. Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor het stallen van fietsen.

De winkel bestaat uit twee verdiepingen: de begane grond en de kelder. Op de begane grond vind je de grotere meubels, boeken, servies en speelgoed. In de kelder is ons ruime assortiment kleding, schoenen en sieraden te vinden.  Ook witgoed en elektronica vind je in de kelder.

Regelmatig voeren wij kortingsacties op productgroepen in de winkel. Houdt daarom onze Facebookpagina en de website in de gaten, zodat je geen enkele aanbieding hoeft te missen.

Kortom, reden genoeg om eens langs te komen!

Je bent van harte welkom!

Kerst shoppen!

Wist u dat u nu al kunt kerstshoppen in onze winkels?! Ook dit jaar organiseren wij geen grote kerstmarkt. Maar we hebben natuurlijk wel heel veel kerstartikelen! U kunt nu

lees meer