De Kringloper Hilversum

Op slechts enkele minuten van station Hilversum Centraal en het Hilversumse winkelcentrum, vind je deze sfeervol ingerichte winkel. Het adres waar je eindeloos kunt speuren naar schatten, groot en klein!

De Kringloper in Hilversum vind je langs het spoor, op zo’n 7 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Voor de deur is er gratis parkeergelegenheid, evenals verderop in de straat. Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor het stallen van fietsen.

De winkel bestaat uit twee verdiepingen: de begane grond en de kelder. Op de begane grond vind je de grotere meubels, boeken, servies en speelgoed. In de kelder is ons ruime assortiment kleding, schoenen en sieraden te vinden.  Ook witgoed en elektronica vind je in de kelder.

Regelmatig voeren wij kortingsacties op productgroepen in de winkel. Houdt daarom onze Facebookpagina en de website in de gaten, zodat je geen enkele aanbieding hoeft te missen.

Kortom, reden genoeg om eens langs te komen!

Je bent van harte welkom!

Aangepaste voorzorgsmaatregelen

Sinds de sluiting van onze winkels half maart vanwege het coronavirus zijn onze winkels inmiddels alweer enige tijd open. Een aantal winkels nog met aangepaste openingstijden en een aantal winkels

lees meer