De Kringloper Hilversum

Op slechts enkele minuten van station Hilversum Centraal en het Hilversumse winkelcentrum, vind je deze sfeervol ingerichte winkel. Het adres waar je eindeloos kunt speuren naar schatten, groot en klein!

De Kringloper in Hilversum vind je langs het spoor, op zo’n 7 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Voor de deur is er gratis parkeergelegenheid, evenals verderop in de straat. Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor het stallen van fietsen.

De winkel bestaat uit twee verdiepingen: de begane grond en de kelder. Op de begane grond vind je de grotere meubels, boeken, servies en speelgoed. In de kelder is ons ruime assortiment kleding, schoenen en sieraden te vinden.  Ook witgoed en elektronica vind je in de kelder.

Regelmatig voeren wij kortingsacties op productgroepen in de winkel. Houdt daarom onze Facebookpagina en de website in de gaten, zodat je geen enkele aanbieding hoeft te missen.

Kortom, reden genoeg om eens langs te komen!

Je bent van harte welkom!

Shoppen op afspraak!

Tijdens de persconferentie van dinsdag 23 februari jl. is bekend gemaakt dat we vanaf woensdag 3 maart klanten mogen ontvangen voor shoppen op afspraak. Het liefst hadden wij jullie allemaal

lees meer

Winkel sluiting

Helaas is tijdens de persconferentie van dinsdag 12 januari jl. duidelijk geworden dat de lockdown in Nederland met drie weken is verlengd. Dit houdt in dat wij in ieder geval

lees meer