Over De Kringloper

De Kringloper is een sociaal werkbedrijf waar leren voorop staat. We hebben geen winstoogmerk. We gebruiken de omzet om het pand te onderhouden, personeel uit te betalen, leerwerkplekken te creëren en de gas-, water- en lichtrekening te betalen. Als we winst maken, gebruiken we die voor nieuwe leerwerkplekken.

Bij de inzet van ons personeel letten we zoveel mogelijk op ieders talent. Niet iedereen is even sterk in het klantencontact en niet iedereen is zo vitaal dat hij of zij een vrachtwagen kan uitruimen. Onze winkelleiding begeleidt het personeel bij hun arbeidsontwikkeling en bewaakt de kwaliteit in de winkel. Het gebeurt wel eens dat er een kapot of incompleet artikel tussendoor glipt. Of dat je niet naar wens wordt geholpen. Vraag dan even naar de winkelleiding, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

klalmere-14

Ons doel

Ons motto: ‘Ieder mens heeft een talent’. Met de juiste begeleiding en coaching kunnen mensen zich bij ons ontwikkelen tot waardevolle medewerkers en een vaste aanstelling krijgen. 

Werken bij De Kringloper

De Kringloper is een leerwerkbedrijf van Tomingroep. Wij begeleiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (weer) terug naar werk. Dat doen we met behulp van jobcoaching. Tijdens het werken bij De Kringloper worden arbeidsvaardigheden (door)ontwikkeld en waar mogelijk begeleiden we mensen naar regulier werk. Daarnaast zouden we het zeker niet redden zonder de inzet van onze vrijwilligers.

Wil je ook graag een maatschappelijke bijdrage leveren tegen een flinke dosis waardering, vul dan direct het sollicitatieformulier in. Je bent ook altijd welkom in één van onze vestigingen, wij beantwoorden graag je vragen.