De Kringloper Weesp

De winkel is weliswaar een stuk kleiner dan onze andere winkels, maar staat bekend om z’n mooie spullen en gezelligheid. Een winkel die je zeker niet mag overslaan!

In het centrum van het mooie Weesp, ligt de kleinste van onze vier kringloopwinkels. In de deze winkel vind je daarom vooral kleding, woonaccessoires, boeken, langspeelplaten en speelgoed. 

Regelmatig organiseren wij heel veel leuke activiteiten zoals de jaarlijkse veiling, brocante dagen en nog veel meer. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte.

Deze winkel is zeker een bezoekje waard!

Je bent van harte welkom!

 • Achtergracht 26-30, 1381 BN Weesp
 • (0294) 48 04 96
 • info@dekringloper.nl
 • Onze winkel is weer (beperkt) open! Leest u voor uw bezoek alstublieft zorgvuldig de voorzorgsmaatregelen bij ons nieuwsbericht over de opening van onze winkel op de homepage.

  Winkel: maandag 11.00 - 17.00 uur
  Dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur
  Inbreng: maandag t/m zaterdag 09.30 - 16.30 uur
 • Gratis ophaalservice tel. 0900 899 81 80

50% korting op alles!

In verband met de aankomende verhuizing van de Kringloper in Weesp, shop je daar de komende week met korting. Van donderdag 2 juli tot en met dinsdag 7 juli krijg

lees meer

Nieuwe locatie Kringloper Weesp

Ondanks alle perikelen de afgelopen maanden, hebben onze collega’s van de Kringlopers niet stilgezeten. Zo ook in Weesp, waar er al maanden hard wordt gewerkt op een nieuwe locatie! De

lees meer