De Kringloper Weesp

De winkel is weliswaar een stuk kleiner dan onze andere winkels, maar staat bekend om z’n mooie spullen en gezelligheid. Een winkel die je zeker niet mag overslaan!

In het centrum van het mooie Weesp, ligt de kleinste van onze vier kringloopwinkels. In de deze winkel vind je daarom vooral kleding, woonaccessoires, boeken, langspeelplaten en speelgoed. 

Regelmatig organiseren wij heel veel leuke activiteiten zoals de jaarlijkse veiling, brocante dagen en nog veel meer. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte.

Deze winkel is zeker een bezoekje waard!

Je bent van harte welkom!

 • Nieuwstad 12A, 1381 CC Weesp
 • (0294) 48 04 96
 • info@dekringloper.nl
 • Onze winkel is weer (beperkt) open! Leest u voor uw bezoek alstublieft zorgvuldig de voorzorgsmaatregelen bij ons nieuwsbericht over de opening van onze winkel op de homepage.

  Winkel: maandag 11.00 - 17.30 uur
  Dinsdag t/m vrijdag 09.30 - 17.30 uur
  Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
  Inbreng: maandag t/m zaterdag 09.30 - 16.30 uur
 • Gratis ophaalservice tel. 0900 899 81 80

Aangepaste voorzorgsmaatregelen

Sinds de sluiting van onze winkels half maart vanwege het coronavirus zijn onze winkels inmiddels alweer enige tijd open. Een aantal winkels nog met aangepaste openingstijden en een aantal winkels

lees meer

Opening nieuwe Kringloper Weesp

Met veel trots is vanmorgen de nieuwe Kringloper in Weesp geopend! De afgelopen maanden hebben alle teams van de Kringloper vestigingen (Naarden, Almere, Weesp en Hilversum) hard gewerkt om het

lees meer

Opening nieuwe winkel Weesp

Eindelijk is het zover! Onze nieuwe winkel in Weesp is bijna klaar om open te gaan! Wekenlang hebben onze medewerkers enthousiast gewerkt om er een prachtige winkel van te maken.

lees meer