Save the dates!

De planning van ons filiaal in Almere is rond. Er is veel vraag naar dus we delen de data alvast met u! Op 16 oktober starten we met de kerst!

lees meer

vtwonen: Achter de schermen bij De Kringloper

Weer een leuk artikel van vtwonen waarin onze collega’s Irene, Mariette en Mohammed uitleggen hoe het er aan toe gaat achter de schermen bij De Kringloper!  https://www.vtwonen.nl/wooninspiratie/tweedekans/achter-de-schermen-bij-een-kringloopwinkel-soms-krijgen-we-iets-binnen-wat-we-voor-duizenden-euros-kunnen-verkopen/

lees meer
112

Schilderij van Chaïm Soutine uit voorzorg teruggetrokken uit veiling Kringloper Naarden

Het schilderij ‘Vrouw met Kind’ van vermoedelijk de Joods-Franse kunstschilder Chaïm Soutine wordt uit voorzorg uit de veiling van Kringloper Naarden op 18 november 2023 gehaald.

De reden hiervoor is dat Tomingroep er door een specialist in 19e- en 20e-eeuwse schilderkunst op gewezen is dat het hier mogelijk gaat om roofkunst. Dit mede vanwege het feit dat het schilderij in 1948 is verhandeld.

Tomingroep wil dit eerst verder laten uitzoeken alvorens het schilderij eventueel op de markt te brengen. Op onze website informeren we u over de vervolgstappen.

Facebook
Twitter
LinkedIn